Multibiotik Me Perime Together 30 Kapsula

L1,999.00

Formula unike e butë, e fuqishme dhe efektive multibiotike ndihmon në ekuilibrimin e triliona baktereve miqësore të zorrëve dhe përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm të tretjes dhe shëndetit të përgjithshëm.

Rrit rritjen e baktereve të mira indigjene njerëzore me 45 pemë dhe pemë të thartuara pa pesticide dhe herbicide, 16 fermentim dhe shtame shtesë të baktereve të gjalla – 5 miliardë CFU të garantuara.

Nuk ka aditivë artificialë.

✓ I butë në stomak

✓ Mund të përzihet me ushqim ose pije

Përdorimi i sugjeruar:Një deri në dy kapsula si shtesë ushqimore me ose pa ushqim.

Compare
SKU: 5060170530450 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Multibiotik Me Perime Together 30 Kapsula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *