Mjalte Littleover Apiary’s Manuka Active Spf 15+ 250Gr

L6,999.00

Out of stock

SKU: 5060118170748 Category: Tag:

Description

Littleover Apiary’s Luxury Manuka Honey Active është nxjerrë në të ftohtë dhe është filtruar në të ftohtë për të mbrojtur proteinat natyrore dhe enzimat që e bëjnë Manuka Honey një nga mrekullitë e natyrave.

Mjalti Manuka ka disa përfitime të tilla si përfitime antivirale, anti-inflamatore dhe antioksiduese.

Tradicionalisht është përdorur për shërimin e plagëve, qetësimin e dhimbjeve të fytit, duke parandaluar prishjen e dhëmbëve dhe duke ndihmuar në përmirësimin e çështjeve të tretjes.  Aktiv 15+. Manuka ka një aromë të pasur të athët dhe aromë të plotë, absolutisht duke shpërthyer nga mirësia

Kapaciteti: 250Gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mjalte Littleover Apiary’s Manuka Active Spf 15+ 250Gr”

Your email address will not be published.