Mjalte Littleover Apiary’s Manuka Active 10+ 250Gr

L4,500.00

In stock

Compare
SKU: 5060118170687 Category: Tags: ,

Description

I përshtatshëm për çdo përdorim çdo ditë me një faktor sferë +10. Pak mbi bletarët mbledhin mjaltin e tyre aktiv vetëm nga mjalti i prodhuar nga bletët gjatë mesit të sezonit të verës për të siguruar që niveli i aktivitetit të jetë në kulmin e tij. Më pas nxirret ftohtë dhe filtrohet mikro brenda dy orësh nga largimi i tij nga zgjua, kjo për të siguruar që kjo më e veçanta e të gjithë mjaltëve të arrijë në kulmin e gjendjes.

Kapaciteti: 250Gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mjalte Littleover Apiary’s Manuka Active 10+ 250Gr”

Your email address will not be published.