Mjalte Lulesh Natyrale Bihophar 500Gr

L1,300.00

In stock

Compare
SKU: 40555430 Category:

Description

Mjalti i lulëzimit është gjithmonë i pari që mblidhet gjatë vitit në bletari. Bletët mbledhin nektarin e luleve nga fillimi i pranverës deri në verë. Përmban përmasa mbizotëruese nga lulja e farës së rapës, por edhe nektar nga shumë lule të tjera të sezonit të hershëm.

Mjalti është me ngjyrë të verdhë të çelët, i butë në qëndrueshmërinë e tij dhe ka një shije të butë të ëmbël. 

Kapaciteti: 500Gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mjalte Lulesh Natyrale Bihophar 500Gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *