Paleseter Loder me Tapet Lamaze

L6,000.00

In stock

Compare
SKU: 796714271705 Categories: ,

Description

Ka tre mënyra argëtuese që fëmija juaj të eksplorojë palestrën Freddie Firefly të Lamaze. Me fotografi dhe modele me ngjyra të ndezura për të inkurajuar zbulimin shqisor, foshnja do të dojë të godasë me këmbë të shtrirë në dyshek.

Foshnja mund të arrijë tre lodrat e ndashme që janë paraqitur në hark, duke forcuar sytë e foshnjës. Fytyra e lumtur simetrike dhe krahët e Freddie Firefly do të tërheqin vëmendjen e foshnjës.

Luani peekaboo me pasqyrën e madhe të zbulimit duke promovuar njohjen e foshnjës për veten dhe ju.

Teeter i butë i mollës është i përsosur për daljen e dhëmbëve me foshnje. Jastëku i rehatshëm 2 në 1 do të ndihmojë në mbështetjen e vogëlushit tuaj gjatë barkut, dhe kur fëmija fillon të ulet, dysheku i rehatshëm i mbushur siguron një sipërfaqe të butë për të luajtur. I përshtatshëm që nga lindja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paleseter Loder me Tapet Lamaze”

Your email address will not be published.