Loder per Femije Rollin Rovee Fisher Price

L10,000.00

In stock

Compare
SKU: 0887961819175 Category:

Description

Secila prej 4 mënyrave interaktive të lojës së Rollin ‘Rovee është e mbushur me muzikë dhe aktivitete argëtuese që inkurajojnë fëmijët të lëvizin. Ajo ka një fytyrë të ndriçuar dhe krahë të butë që lëvizin për të duartrokitur, për të luajtur peek-a-boo, rrotullohen për zvarritje dhe lojë ndjekje, dhe luajnë me topin e përfshirë interaktiv. Dhe ndërsa miqtë luajnë, Përmbajtja për të mësuar Faza të Zgjuara e mëson fëmijën tuaj për alfabetin, numrat, të kundërtat dhe shumë më tepër.
Me më shumë se 190 këngë, melodi dhe fraza që fëmija juaj të shijojë, fëmija juaj do të dojë të rritet me Rollin ‘Rovee. Së pari vjen shikimi i ao-boo-së për foshnjat para se të mund të zvarriten, e ndjekur nga duartrokitje së bashku me foshnjën, valën ose pesë të lartat pasi të bëhen pak më të koordinuara. Pasi të mund të zvarriten, ata do të duan ta ndjekin Rovee ndërsa ai rrotullohet, duke ndezur, duke kënduar dhe duke numëruar deri në 10. Sapo fëmija juaj të ecë, Rollin ‘Rovee inkurajon fëmijët e vegjël të lëvizin, të kërcejnë dhe të luajnë së bashku. Ata gjithashtu mund të luajnë kapur me Rovee duke e vendosur topin përpara fytyrës së tij që ai ta marrë dhe ta hedhë prapa. Shoku interaktiv me 4 mënyra loje ndërsa foshnja rritet nga foshnja tek vogëlushi në parashkollor
Secila mënyrë e lojës përmban drita, muzikë dhe aktivitete emocionuese për t’i bërë fëmijët të lëvizin Përmbajtja për të mësuar Faza të zgjuara mëson alfabetin, numërimin, të kundërtat, ndjekjen e udhëzimeve dhe më shumë Fytyrë ndriçuese me shumë ngjyra, flokë dhe krahë të butë, plus top interaktiv për lojë të vogël dhe parashkollor

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Loder per Femije Rollin Rovee Fisher Price”

Your email address will not be published.