Loder Rainforest Melodies and Lights Deluxe Gym Fisher Price

L9,500.00

In stock

Compare
SKU: 0887961178197 Category:

Description

I përgjigjet lëvizjes së foshnjës me muzikë, tinguj dhe drita shumëngjyrëshe, vallëzuese
Luan deri në 20 minuta muzikë të gjallë ose tinguj të pyjeve të shiut
10 aktivitete dhe lodra të ndërlidhura për kohën e lojës dhe të barkut
Lidhni lodrat me rrogoz ose gjirafë dhe inkurajoni foshnjën të shtyjë barkun
Majmun i butë, pasqyrë, i butë xhaketë Toucan, elefant me veshë të butë, lidhje me shikim të hollë-a-boo, mini-lëvizje fluturash dhe më shumë
Kontrolli i volumit për lojë të qetë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Loder Rainforest Melodies and Lights Deluxe Gym Fisher Price”

Your email address will not be published.