Loder per Femije Laugh&Learn Cookie Shape Surprise Fisher Price

L3,500.00

In stock

Compare
SKU: 0027084267259 Category:

Description

Kjo kavanoz cookie me fytyrë të qeshur përmban një hapje magjike që ndjen dorën e foshnjës ose format e biskotave dhe luan këngë të kënduara sa herë që vendoset diçka mbi kavanoz.

Ka 2 mënyra: Mësimi & Modaliteti i Muzikës. Në varësi të mënyrës në të cilën është vendosur ndërsa foshnja vendos formën e duhur përmes hapjes së saktë, ajo do të dëgjojë emrin e formës ose numrin që është në formë. Lodra përfshin 5 forma cookie, kavanoz dhe kapak magjik cookie.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Loder per Femije Laugh&Learn Cookie Shape Surprise Fisher Price”

Your email address will not be published.