Loder Laugh & Learn Lil’ Gamer Fisher Price

L2,500.00

In stock

Compare
SKU: 0887961985528 Category:

Description

Fisher-Price Laugh & Learn Lil ‘Gamer, një tastierë lojrash dore. Duket pothuajse reale, me një buton D, butona A dhe B, ekran ndriçues dhe fishek lojërash. Duke shtypur butonat, fëmija juaj do të dëgjojë muzikë, tinguj dhe fraza që mësojnë ngjyrat, format, numrat dhe udhëzimet. Koordinimi dhe shkathtësia e tyre për sytë do të forcohen duke ndryshuar, rrëshqitur dhe shtypur të gjitha butonat dhe pajisjet. E përsosur për të kapur duar të vogla. Për moshat 6 muaj e lart.

Lojë Fisher-Price Laugh & Mëso Lil ‘do të bëjë që vogëlushi juaj të ndihet sikur ka edhe një tastierë lojrash, ashtu si të rriturit

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Loder Laugh & Learn Lil’ Gamer Fisher Price”

Your email address will not be published.