Loder me Figure Oktapodi Tomy Toomies 7N1

L3,000.00

In stock

Compare
SKU: 5011666731042 Categories: ,

Description

Oktapodi Tomy Toomies 7 në 1 eshte shume argetues per femijet tuaj

Me prirjen e saj të buzëqeshur me diell, ajo përshtatet lehtë dhe shpejt në pllakat e murit dhe anët e banjës, falë një pinjolle që ngjitet si dhe çdo vullneti të vërtetë të Oktapodit.

Të lidhura rreth belit të saj janë pesë lugë shumëngjyrëshe

Secili ka vendin e vet: ndërsa fëmija juaj rritet dhe zhvillohet përmes pikave kryesore të lojës, ky oktapod vazhdon të japë me formë renditje argëtuese për duart e vogla.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Loder me Figure Oktapodi Tomy Toomies 7N1”

Your email address will not be published.