Loder Mobile & Soother Clouds Clothings Fisher-Price

L6,000.00

In stock

Compare
SKU: 0887961910223 Category:

Description

Mobile & Soother Clouds Clothings Fisher-Price ndihmon fëmijën tuaj të vendoset për gjumë me lëvizje të sipërme dhe muzikë qetësuese, tinguj dhe drita. Me një sensor të përshtatshëm të zërit, celulari rinis automatikisht veprimin qetësues kur foshnja bën zhurmë. Kjo celular me stil krevat fëmijësh gjithashtu shndërrohet në një makinë tingulli në tryezë me dritën e natës ndërsa fëmija juaj rritet për t’ju ndihmuar të ruajnë rutinën e tyre të gjumit në përputhje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Loder Mobile & Soother Clouds Clothings Fisher-Price”

Your email address will not be published. Required fields are marked *