Loder Joyful Journeys Activity Gym Jumbo Mat Fisher Price

L10,000.00

Out of stock

SKU: 0887961809527 Category:

Description

Në qytetin e foshnjave, qentë rrudhin, macet tunden dhe kampe me shkëlqim fluturojnë në qiell. Një panda dhe një përtaci janë miqtë e stërvitjes dhe kamioni i akullores u dhuron ushqime maleve me dëborë.

Palestra e Qytetit të Aktivitetit në Jumbo Playmat nga Fisher-Price ofron pothuajse 4 metra hapësirë ​​për foshnjën tuaj për të eksploruar ndërsa rriten nga shtrirja dhe loja, në kohën e barkut, në uljen dhe zmadhimin rreth e përqark.

Vjen me 7 lodra, duke përfshirë një pasqyrë të vetë-zbulimit dhe lodra me shkop që bashkohen në shiritin e lodrave të lëvizshëm, plus një kamion akullorësh që luan deri në 25 minuta muzikë. Ndërsa fëmija juaj rritet, playmat bëhet vendi për aventura të pafundme ngarjeje ndërsa vogëlushët shtyjnë pjesët e lojërave nga ferma nëpër qytet dhe mbi majat më të larta me dëborë. Eksplorimi i këtij qyteti ndihmon në forcimin e aftësive motorike bruto të foshnjave, si dhe në angazhimin e shqisave të tyre vizuale dhe dëgjimore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Loder Joyful Journeys Activity Gym Jumbo Mat Fisher Price”

Your email address will not be published. Required fields are marked *