Loder Deluxe Gym per Femije Fisher Price

L9,500.00

In stock

Compare
SKU: 0887961687569 Category:

Description

Gëzoni të pesë shqisat e foshnjës tuaj me palestrën luksoze Perfect Sense Deluxe nga Fisher-Price.

Rrogozi i tij super komod për lojë me mbështetëse për kohën e barkut është vendi i përsosur që eksploruesi juaj i vogël të fillojë një aventurë shqisore. Nga dritat dhe muzika e vidrës miqësore, te dhëmbëzimi me gjethe përtypëse, përtacia e këndshme, re me aromë dhe më shumë, ka aq shumë që fëmija juaj të zbulojë në këtë palestër luksoze për lojëra të foshnjave.

Ekziston edhe një panel historik i palosur për ato foto-opsione mujore! Aty ku zhvillimi hyn në lojë

Pamje, tinguj, tekstura dhe më shumë – kjo palestër foshnjore është e mbushur me lojë stimuluese shqisore që fëmija juaj të zbulojë

Kapja e lodrave dhe sjellja e dhëmbëve në gojën e tyre për argëtim përtypës ndihmon në forcimin e koordinimit dhe shkathtësisë së syve të duarve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Loder Deluxe Gym per Femije Fisher Price”

Your email address will not be published. Required fields are marked *