Locion Trupi per Bebe Hipp 350Ml

L499.00

In stock

Compare
SKU: 4062300271999 Category:

Description

Lëmoni butësisht trupin e foshnjës, ose vendoseni me lesh pambuku për të pastruar lëkurën. Mbajeni larg fëmijëve. Shmangni kontaktin me sytë. Nëse ndodh kontakti, pije menjëherë me ujë të pastër.

Përbërësit: Pa përbërës të ndjeshëm ndaj lëkurës dhe për të minimizuar rrezikun e alergjive. Pa PEG, parabene, parafina, vajra silici, aromë që shkaktojnë alergji

Kapaciteti: 350Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Locion Trupi per Bebe Hipp 350Ml”

Your email address will not be published.