Locion per Trupin 1 Clinique 200Ml

L2,999.00

In stock

Compare
SKU: 20714462758 Category:

Description

Locion pastrues Clinique 1 është një locion i lëngshëm i zhvilluar nga dermatologu që pastron ndotjen e vajit të tepërt dhe thekon dulluese për të zbuluar lëkurën më të freskët.

Formulë e butë freskuese për të zbuluar një lëkurë më të butë dhe më të pastër. Lëkura e parapërgatitjes për krem ​​hidratues – lëkura e shtresuar është më e ndjeshme ndaj produkteve të hidratimit dhe trajtimit. Për lëkurat vajore, shtresimi dy herë në ditë ndihmon në minimizimin e vajit të tepërt dhe mbajtjen e poreve të pastra. Për lëkurat më të thata, shtresimi dy herë në ditë ndihmon në heqjen e thekonve sipërfaqësorë që mund të jenë pengesë për thithjen e lagështisë. 

Kapaciteti: 200Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Locion per Trupin 1 Clinique 200Ml”

Your email address will not be published.