Larës hidratues fytyre Simple Kind to Skin 50 ml

L150.00

Compare

Description

Pastruesi hidratues i fytyrës Simple Kind To Skin  është një përzierje e përsosur e përbërësve aktivë dhe vitaminave të mira për ta mbajtur lëkurën tuaj tërësisht të pastruar dhe të ushqyer.

Përdorimi: Për rezultate më të mira në duart tuaja, përpunoni një sasi të vogël në shkumë. Masazhojeni në lëkurë të lagur, shpëlajeni me ujë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Larës hidratues fytyre Simple Kind to Skin 50 ml”

Your email address will not be published.