Lares me Shkume Hidratuese e Fytyres Simple 150Ml

L599.00

Out of stock

SKU: 5011451103870 Category:

Description

Simple  Moisturising Facial Wash është një përzierje e përsosur përbërësish për të mbajtur lëkurën të pastruar dhe ushqyer plotësisht. E përsosur për lëkurë edhe të ndjeshme.
Asnjë parfum, pa ngjyrë
Nuk ka përbërës të panevojshëm, kështu që nuk do të shqetësojë lëkurën tuaj

Kapaciteti: 150 Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lares me Shkume Hidratuese e Fytyres Simple 150Ml”

Your email address will not be published.