Kuti me Lodra Ndertimi Mega Bloks

L3,500.00

In stock

Compare
SKU: 0887961877564 Category:

Description

Lil ‘Building dhe filloni të punoni me 36 copë, duke përfshirë 29 blloqe ndërtimi të mëdha të qëndrueshme dhe një kartë të bukur të projektit për të ndërtuar një shtëpi të vogël shtëpish.

Ata mund ta kthejnë kutinë e veglave në tryezën e tyre të punës kur grumbullojnë blloqet dhe trokasin në 2 thonjtë plastikë duke përdorur çekanin plastik. Pastaj, ata mund të përdredhin në 2 vida duke përdorur shoferin e arrës plastike për të ndërtuar shtëpinë e birrës në vaskë.

Ideale për Ndërtuesit e Parë, moshat 2+

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kuti me Lodra Ndertimi Mega Bloks”

Your email address will not be published.