Kuti me Lodra Ndërtimi Mega Bloks

L3,500.00

In stock

Compare
SKU: 0887961958836 Category:

Description

Strukturat e Stërvitjes dhe të fillojnë të punojnë me 32 pjesë, duke përfshirë 24 blloqe të mëdha ndërtimi dhe 1 stërvitje mekanike.

Ata mund të ndërtojnë gjithçka që imagjinojnë kur përdorin 3 copa të ndryshme shpimi, duke përfshirë një majë të sheshtë, magji dhe fund të shpimit, dhe pjesë të veçanta si 2 vida plastike dhe 2 ingranazhe plastike.

Krijuar vetëm për duar të vogla, kjo lojë është krijuar për të ndihmuar vogëlushin tuaj të zhvillojë aftësi të shkëlqyera motorike dhe kreativitet. Ideale për Ndërtuesit e Parë, moshat 1+

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kuti me Lodra Ndërtimi Mega Bloks”

Your email address will not be published.