Kuinoa Gorumand & Bullguar Tipiak 400Gr

L499.00

In stock

Compare
SKU: 3600900011037 Category:

Description

Perbesit: Kuinoa e bardhë dhe e kuqe 50%, bulgur gruri i fortë i parapërgatitur, gluten 20%, bollgur i grurit të fortë , bollgur i grirë i grurit, vezës, sojës, selinos mustardës dhe lupinës

Kapaciteti: 400Gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kuinoa Gorumand & Bullguar Tipiak 400Gr”

Your email address will not be published.