Krem Zbutes per Depilimi Blondepil 50 Ml

Free

SKU: 3331849000041 Category:

Description

Krem zbutes i cili nuk ka nevoje per depilim

Mund te aplikoni ne lekure dhe qimeve do tu zbutet ngjyra pa pasur nevoje per tu depiluar

Permban 2 cope me 25 Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Zbutes per Depilimi Blondepil 50 Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *