Koke Silikoni për Bibiron Anti Colic Medium Flow Teats 3Muaj+ Tommee Tippee 2Cp

L1,000.00

Out of stock

SKU: 5010415225818 Category:

Description

Sistemi unik i ventilimit anti-kolik tërheq ajrin nga qumështi
Teknologjia e ndjeshmërisë së nxehtësisë e kthen rozën e kashtës kur ushqimi i foshnjës është shumë i nxehtë
Shishja ideale e të ushqyerit për foshnjat me gji

 Kjo është arsyeja pse ne kemi kombinuar gjoksin tonë fitues të çmimeve si gjiri me inovacionin më të fundit anti-dhimbje barku për të krijuar shishen e re Tommee Tippee Advanced Anti-Colic. Teknologjia unike 3-copëshe kundër dhimbjeve të barkut tërheq ajrin nga qumështi dhe valvula e yllit e mban qumështin të kalojë lart në tub do të thotë 80% më pak erë, zbaticë dhe parehati. Dhe 100% më shumë buzëqeshje.

Karakteristikat kryesore: Projektuar për të zvogëluar simptomat e dhimbjeve të barkut për më pak erë, më pak zbaticë dhe më pak siklet

Përgatitja dhe përdorimi I përshtatshëm vetëm për përdorim me shishet e avancuara anti-kolik tëTommeeTippee

Permban 2cope Anti Colic Medium Flow Teats

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koke Silikoni për Bibiron Anti Colic Medium Flow Teats 3Muaj+ Tommee Tippee 2Cp”

Your email address will not be published.