Kerpudha Reish Fushi 60 Kapsula

L1,799.00

Karakteristikat medicinale të kërpudhave reishi kanë një status legjendar. Thuhet se janë të afta të promovojnë jetëgjatësinë dhe shëndetin. Efektet e tyre terapeutike përfshijnë aftësinë për të rritur rrjedhën e gjakut dhe për të zvogëluar inflamacionin.

Bimët dhe superushqimet Fushi janë rritur bio-dinamikisht, të përpunuara në të ftohtë dhe 100% të papërpunuara për të ruajtur vetitë e tyre të plota ushqyese.Bejni pjese te ruhtines tuaj ditore duke konsumuar 1-2 kapsula ne dite.

Compare
SKU: 5060112865138 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kerpudha Reish Fushi 60 Kapsula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *