Fara moringa Ankh Rah 50Gr

L2,500.00

In stock

Compare
SKU: 5060347180020 Category:

Description

Fara Moringa kontribuon në rritjen normale dhe mirëmbajtjen e masës muskulore. E pasur me antioksidantë dhe vitamina A, B, C, E. Vitamina A që kontribuon në mirëmbajtjen e lëkurës, mukozave dhe shikimit normal. Këto fara janë plot me përfitime të mahnitshme. Përmbajnë një antibiotik dhe fungicid të fuqishëm të quajtur pterygospermin. E pasur me antioksidantë dhe vitamina A B C E Kontribuon në rritjen normale dhe mirëmbajtjen e masës muskulore

Kapaciteti: 50 Gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fara moringa Ankh Rah 50Gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *