Kaspsula Organike Fushi 60 Kapsula

L1,299.00

In stock

Compare
SKU: 5060112865770 Categories: , ,

Description

Pema e Dëlirë (Agnus Castus) njihet gjithashtu si Vitex, Monk’s Berry, Nirgundi, Sambhalu & Monk’s Pepper.
• Pema e dëlirë është një kaçubë që është vendas në Mesdhe dhe Azinë Qendrore
• Fruti dhe fara përdoren për të bërë këtë tretësirë.
• Të gjitha shishet e tinkturës vijnë me një pipetë të graduar 0.5ml deri në 1ml për shpërndarje të lehtë.
Përbërësit:
• Chaste Tree Berry (Vitex Agnus-Castus), alkool, ujë
1 ml tretësirë ​​përmban 500 mg bar.
Udhëzimet: Doza e rekomanduar është 1ml deri në 5ml tretësirë ​​e holluar në ujë tri herë në ditë
• Kujdes: Mos e përdorni gjate shtatzënisë, përveç rasteve kur rekomandohet nga mjeku

Permban: 60 Kapsula

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kaspsula Organike Fushi 60 Kapsula”

Your email address will not be published.