Karrige me Muzike per Femije Roze Fisher Price

L7,500.00

In stock

Compare
SKU: 0887961055467 Category:

Description

Kjo karrige është plot me aktivitete mësimore argëtuese për të zbuluar dhe eksploruar foshnja

Një telekomandë ndriçimi me butona të formës dhe numrit, një libër me tregime, një vend magjik ABC dhe një jastëk vendesh për ngritje! Foshnja mund të mësojë numrat bazë në nivelin 1 nga distanca. Të mësuarit ndërtohet me një lojë të shpejtë në Nivelin 2 dhe në nivelin 3 foshnja inkurajohet të imagjinojë se po ndryshon kanalin TV!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karrige me Muzike per Femije Roze Fisher Price”

Your email address will not be published.