Karrige me Muzike per Femije e Verdhe Fisher Price

L7,500.00

In stock

Compare
SKU: 0746775335007 Category:

Description

Karrige me muzike per fëmijë të vegjël

50+ këngë të kënduara, melodi dhe fraza që mësojnë fjalët e para, numrat, format, ngjyrat dhe më shumë Seat aktivizon këngët dhe frazat kur fëmija ulet dhe qëndron Përfshin teknologjinë Smart Stages – përmbajtja e të mësuarit ndryshon ndërsa fëmija rritet, 3 nivele loje ofrojnë këngë, fraza dhe tinguj të freskët për moshën dhe skenën e vogëlushit tuaj.Aktivitetet e zëna përfshijnë një telekomandë të ilustruar me rrokullisje dhe drita me butona për të shtypur Për foshnjat dhe foshnjat e moshës 12 muaj e më shumë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karrige me Muzike per Femije e Verdhe Fisher Price”

Your email address will not be published.