Karrige per Ecje per Femije Janod

L10,000.00

In stock

Compare
SKU: 3700217344108 Categories: ,

Description

Kjo karrocë tërheqëse shoqëron fëmijën tuaj në siguri të plotë nga 12 muaj: frena e padukshme dhe e lëvizshme lejon që rrotat të kyçen dhe lëshohen gradualisht për të rregulluar shpejtësinë e karrocës gjatë mësimit të ecjes.

Përveç ecjes, fëmija juaj mund të testojë aftësitë e tij të shkëlqyera motorike dhe shkathtësinë me 9 aktivitetet e sugjeruara për lojëra: abakus, kuti me formë, labirint, ingranazhe, buton rrotullues i zërit, “gërvishtje”, pasqyrë zmadhuese rrotulluese, daulle dhe ksilofon metalik për të zhvilluar ndërgjegjen e tij muzikore.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karrige per Ecje per Femije Janod”

Your email address will not be published. Required fields are marked *