Karamele me Mjalte Propolis Manuka 65Gr

L1,399.00

In stock

Compare
SKU: 9421023628698 Category:

Description

Ky mjaltë i rrallë dhe i veçantë i Zelandës së Re është bërë nga nektari i bimës vendase Manuka (Leptospermum scoparium), të cilën bletët tona të zgjuara e mbledhin dhe shndërrohen në mjaltë Manuka, e vlerësuar shumë për vetitë e saj të rralla dhe komplekse. Eshtë nektari i lules Manuka të Zelandës së Re që kontribuon në përbërësit unikë natyralë të mjaltit Manuka që e bëjnë atë kaq të ndryshëm nga mjaltët e tjerë. I gjithë mjalti  është i garantuar 100% me origjinë nga Zelanda e Re

Perfitimet: Propolisi është një nga përbërësit më të fuqishëm të natyrës – një kombinim unik i bioaktivëve bimorë dhe zgjuarsisë së bletëve. Prodhuar nga bletët nga rrëshirat e bimëve, propolis përdoret për të mbrojtur dhe sterilizuar koshere, ku ai vepron si mekanizëm i mbrojtjes imune.

Përdorur si një produkt shëndetësor tradicional për shekuj, kërkimi shkencor modern konfirmon se vetitë mbrojtëse të Propolisi mund të ofrojnë mbështetje të konsiderueshme për shëndetin e njeriut. Kërkimet tregojnë se Propolisi me cilësi të lartë siguron mbështetje të spektrit të gjerë për shëndetin e njeriut. Eshtë një suplement i shkëlqyeshëm i dimrit për të ndihmuar në mbështetjen e rezistencës imune dhe rikuperimin nga sëmundjet e zakonshme të dimrit · Mbrojtje antioksiduese – Propolisi siguron aktivitet antioksidues të provuar për shëndetin dhe mbrojtjen e qelizave. 

Mirëqenia e Përgjithshme – Përfitimet e fuqishme imune dhe antioksiduese të Propolisi sigurojnë mbështetje të gjerë në trup për shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme 

Perberesit: Sheqeri prej kallami, Glukoza, Mjalti Manuka (4.5%, 193 mg), Uji, Propolisi (2%, 86 mg), Vaji i Limonit Natyror, Vitamina C.

Kapaciteti: 65Gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karamele me Mjalte Propolis Manuka 65Gr”

Your email address will not be published.