Floradix Multivitamin 250 Ml

L1,899.00

Nevojat tona ditore për vitamina ndryshojnë shumë.Mosha, shëndeti, aktiviteti fizik, shtatzënia dhe zakonet e të ngrënit ndryshojnë të gjitha sasitë e vitaminave që na duhen.

Lëngu Salus Epresat është i lehtë për tu marrë dhe siguron ekuilibrin e vitaminave A, D, E, C B1, B2, niacin dhe B6. Përmban disa koncentrate të lëngjeve të frutave dhe bimëve të zgjedhura, kjo multivitaminë e lëngshme ka shije të shijshme më vete ose e përzier me lëng frutash.

Nuk përmban alkool, konservantë, ngjyra ose aromë artificiale, kjo multivitaminë me permbajtje laktoze është e përshtatshme për fëmijë dhe vegjetarianë

Compare
SKU: 4004148047268 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Floradix Multivitamin 250 Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *