Filter Zevendesimi Tommee Tippee

L2,000.00

In stock

Compare
SKU: 5010415237125 Category:

Description

Filtër anti-bakterial i projektuar për përdorim me ujë direkt nga çezma. 

Membrana unike e filtrimit largon bakteret dhe ndotësit e tjerë që mund të gjenden në ujë. 

Siguron që uji juaj të jetë i pastër dhe i sigurt për të furnizuar një shishe, ashtu si uji i zier nga kazanja juaj. 

Çdo filtër zgjat deri në 3 muaj 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Filter Zevendesimi Tommee Tippee”

Your email address will not be published.