Fara Moringe 50Gr

L2,500.00

100gm farë Moringa kontribuon në rritjen normale dhe mirëmbajtjen e masës muskulore.

E pasur me antioksidantë dhe vitamina A, B, C, E. Vitamina A e cila kontribuon në mirëmbajtjen e lëkurës, mukozave dhe shikimit normal.

Këto fara janë të mbushura me përfitime të mahnitshme.

5 in stock

Compare
SKU: 5060347180020 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fara Moringe 50Gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *