Fara Liri te Bluara Virginia H Milled 450Gr

L899.00

In stock

Compare
SKU: 5391520170003 Category:

Description

Vjelja e Virxhinias Fara e lirit organike e bluar e ftohtë rritet organikisht dhe bluhet duke përdorur një proces unik mulliri i cili nuk destabilizon vajrat shumë ushqyes brenda farës. Mulliri ndihmon në çlirimin e lëndëve ushqyese nga fara duke nxitur thithjen më të mirë në trup. Fara e lirit Organike e Milled ju jep 22g Omega 3 dhe 28 g fibra për 100g.

Përbërësit Fara e lirit (fara e lirit) 100% Për alergjenët, përfshirë drithërat që përmbajnë gluten

Kapaciteti: 450Gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fara Liri te Bluara Virginia H Milled 450Gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *