Fara Chia te Bluara Linwoods 200Gr

L1,299.00

In stock

Compare
SKU: 5016887003794 Category:

Description

Fara Chia është një nga burimet më të larta natyrore të Omega 3 dhe Fibrave Dietetike dhe gjithashtu përmban 24g Proteinë për 100g e cila kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës muskulore dhe kockave normale të shëndetshme.

Me shkathtësinë e saj dhe aromën e butë, fara Chia është një shtesë e dobishme për dietën tuaj

Përfitimet: Fara Chia është një nga burimet më të larta natyrore të Omega 3 dhe Fibrave Dietetike dhe gjithashtu përmban 24g Proteinë për 100g e cila kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës muskulore dhe kockave normale të shëndetshme

Proteina kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës muskulore dhe mirëmbajtjen e kockave normale.
Magnezi (Mg) kontribuon në metabolizmin normal që jep energji dhe kontribuon në zvogëlimin e lodhjes dhe lodhjes.
Omega 3 ALA (acid alfa linolenik) kontribuon në mirëmbajtjen e niveleve normale të kolesterolit në gjak.
Fofosri (P)kontribuon në mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fara Chia te Bluara Linwoods 200Gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *