Distilon Uiski Grant’s 700Ml

L2,499.00

In stock

Compare
SKU: 5010327250007 Category:

Description

Baza e Subvencioneve është uiski i famshëm me grurë “Girvan”. Vakum i distiluar në temperaturë të ulët për ta bërë alkoolin më të lehtë dhe më delikat, pastaj plaket në fuçi lisi për t’u thelluar, ëmbëlsuar, shtuar aroma të imëta frutash, duke krijuar një partneritet perfekt

Permban: 405 alkol

Kapaciteti: 700Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Distilon Uiski Grant’s 700Ml”

Your email address will not be published.