Detergjent Pluhur per Heqjen e Njollave Fairy 500Gr

L599.00

In stock

Compare
SKU: 5060033821671 Categories: , ,

Description

Kjo përzierje pa enzimë e formuluar me kujdes, pa kimikate të ashpra, largon njollat ​​ndërsa jeni të sjellshme me lëkurën tuaj.

Të përshtatshme për pëlhura të bardha dhe me ngjyra, pluhurat për heqjen e njollave përdoren shpesh si një nxitje gjatë larjes për ngarkesat ditore, si dhe një trajtim paraprak për njolla më kokëforta. Trajoni njollat ​​dhe lërini rrobat tuaja të freskëta

Kapaciteti: 500Gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Detergjent Pluhur per Heqjen e Njollave Fairy 500Gr”

Your email address will not be published.