Deodorant per Meshkuj Mbrotje 72H Right Guard Invisible150Ml

L399.00

Out of stock

SKU: 5012583203117 Category:

Description

Garda e Djathtë Xtreme Mbrojtja e padukshme 72 orëshe

Right Guard Xtreme Invisible është deodoranti ynë i parë i cili mbron nga tre lloje të ndryshme të njollave deodorante për të siguruar mbrojtje të pakrahasueshme të njollave. Formula inovative përmban një përbërës aktiv me bazë emulsioni dhe është pa pluhur për të ndihmuar në parandalimin e formimit të njollave të bardha, të verdha dhe vajore në veshje. Lufton erën e trupit në burim dhe ofron mbrojtje nga lagështia deri në 72 orë.

Përbërësit: Butan, Propan, Ciklomethikon, Klorhidrat alumini, Isobutan, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Palmitate, Parfum, Disteardimonion Hectorite, Karbonat Propilen, Amidon Natriumi Oksenilsukcinat, Geraniol, Linalool, Heksil Cinnamol, Alkol, Limon, Limon, Limon, Limon

Kapaciteti: 150Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Deodorant per Meshkuj Mbrotje 72H Right Guard Invisible150Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *