CELESTIAL ORG GINGER TUMERIC TEA 20 BAGS

L799.00

Compare
SKU: 0070734538223 Category:

Description

CELESTIAL ORG GINGER TUMERIC TEA 20 BAGS

Çajrat bimorë Celestial Organics janë çifte të thjeshta dhe të shijshme të lëndëve bimore të shkëlqyera organike. Çdo përzierje përmban një përbërës që është ngushëllues i njohur dhe një që është intrigues i ndryshëm.

 

Pesha: 29g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CELESTIAL ORG GINGER TUMERIC TEA 20 BAGS”

Your email address will not be published.