Cante Sterilizuese per Shishet Tomme Tippee

L1,199.00

In stock

Compare
SKU: 5010415235954 Category:

Description

Çanta juaj Tommee Tippee Travel dhe Steriliser me Mikrovalë është një mënyrë e shpejtë dhe praktike për të sterilizuar dhe transportuar pompat e gjirit dhe aksesorët e ushqimit gjatë lëvizjes. Çanta do të mbajë deri në 2 shishe Tommee Tippee  ose një Pompë Manuali të Gjirit Tommee Tippee, ose 2 Pompa Gjiri Silikoni Tommee Tippee, ose një Pompë Elektrike të Gjirit Tommee Tippee

Jo për përdorim me një furçë shisheje ose ndonjë send tjetër metalik

Çantat tona të sterilizuesit të udhëtimit dhe mikrovalëve ju japin një mënyrë të shpejtë dhe praktike për të sterilizuar në shtëpi ose gjatë udhëtimit. Sterilizon për më pak se 90 sekonda 

Ripërdorni deri në 30 her

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cante Sterilizuese per Shishet Tomme Tippee”

Your email address will not be published.