Bustina Kafe White Latte Starbucks 70Gr

L499.00

Out of stock

SKU: 7613038558356 Category:

Description

Kafe e menjëhershme Starbucks Caffè Latte Premium  punuar me kafe 100% Arabica me cilësi të lartë 5 shkopinj shërbyes individualë për kuti 

Përgatitja dhe përdorimi Përgatitja: 1. Shtoni 1 shkop individual të Starbuck  kafe për filxhan. 2. Hidhni mbi 180ml ujë të nxehtë. Lëreni ujin e valë të pushojë për 30 sekonda para se të përdorni, temperatura optimale është 85 ° C.

Permban 5 copeX14 gr ( 70Gr)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bustina Kafe White Latte Starbucks 70Gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *