Birre Tropper Iron Maider 500Ml

L450.00

In stock

Compare
SKU: 5015759000725 Category:

Description

Një birre me aromë dominuese të maltit, shënime komplekse hop limoni dhe një nuancë të hollë limoni. 

Përmbajtja e alkoolit në birrë eshte 4.7%

Kapaciteti: 500Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Birre Tropper Iron Maider 500Ml”

Your email address will not be published.