Birre Sherperd India Pali 500Ml

L599.00

In stock

Compare
SKU: 5012686082046 Category:

Description

Shepherd Name & Co India Pale Ale jep hidhërim të fuqishëm, të kompensuar me sasi bujare të maltit. Aromat e maltit të ëmbëlsirave të ëmbël dhe hops me lule janë shumë të dukshme në hundë, të ndjekura nga një trup mesatar në dritë me një fund të shijshëm të freskët. Shepherd Name & Co India Pale Ale do të jetë një shoqeruese e përsosur me pjatat e nxehta, pikante

Permban: 6.1% alkol

Kapaciteti: 500Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Birre Sherperd India Pali 500Ml”

Your email address will not be published.