Birre San Miguel Premium Lager 660Ml

L399.00

In stock

Compare
SKU: 5010153773671 Category:

Description

San Miguel Especial është një lager premium i stilit pilsner, me ngjyrë të artë, me gaz dhe aromë agrumesh. Shishet e San Miguel ekuilibrojnë në mënyrë të përsosur hidhërimin për të dhënë birrë me trup të plotë me një shije të pastër, të freskët 

Permban 5% alkol

Kapaciteti: 660Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Birre San Miguel Premium Lager 660Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *