Birre Guinness Original 500Ml

L400.00

In stock

Compare
SKU: 5000213018958 Category:

Description

Guinness Original është një pasardhës i drejtpërdrejtë i recetave të hershme nga Arkivi i Guinness. Ende e prodhuar në fabrikën tonë të birrës St. James’s Gate në Dublin, Guinness Original është krijuar nga malt, hops dhe elb irlandez me cilësi më të mirë. E mprehtë dhe e freskët për shijen, është një përvojë krejtësisht e ndryshme nga Drafti i butë dhe i butë i Guinness.  Guinness Original është një shoqërim ideal për miq të mirë, ushqim të mirë dhe kohë të mira

Kapaciteti: 500Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Birre Guinness Original 500Ml”

Your email address will not be published.