Birre West Indies Porter Guinness 500Ml

L400.00

In stock

Compare
SKU: 5000196000148 Category:

Description

Guinness West Indies Porter ka karakteristikat klasike të një birre Guinness me kafe, karamel dhe elemente të lehta çokollate të një portieri. West Indies Porter është kompleks, por i butë, me nuanca me kafe dhe çokollatë Me origjinë nga një hyrje e 1801 në ditarët e birrës së Guinness, Porteri i sotëm Guinness West Indies u frymëzua nga birra e parë që u krijua me qëllim në Portën e Shën James për të ruajtur freskinë e saj, kudo që transportohej

Permban: 6% alkol

Kapaciteti: 500Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Birre West Indies Porter Guinness 500Ml”

Your email address will not be published.