Birre Estrella 330Ml

L250.00

Out of stock

SKU: 3835 Category:

Description

Kjo birrë është xhevahiri në kurorën e përvojës shekullore të pirjes së birrës Damm. 

Kjo birrë lager me një karakter dhe shije të vlerësuar botërisht është ideale për të pirë në çdo kohë. Cilësia e tij e lartë është për shkak të zgjedhjes më të mirë të lëndëve të para dhe procesit të përpiktë të krijimit të birrës. Ajo shquhet për shkumën me shije kremoze dhe shijen freskuese

Birra permban 4.6% alkol

Kapaciteti: 330Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Birre Estrella 330Ml”

Your email address will not be published.