Birre Lagerbier Hell Agustin 500Ml

L330.00

Out of stock

SKU: 4105250022003 Category:

Description

Augustiner Lagerbier Hell është një birrë freskuese e ruajtur gjatë, e butë, me gaz dhe relativisht e lehtë. Ky lager klasik bavarez ka shënime të freskëta dhe me shije limoni duke i dhënë asaj një aromë të këndshme agrumesh

Permban 5.2% alkol

Kapaciteti: 500Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Birre Lagerbier Hell Agustin 500Ml”

Your email address will not be published.