Birre Ghost Ship Adnams 500Ml

L349.00

Out of stock

SKU: 5016878010435 Category:

Description

Alkol 4.5%

Kjo birre është e mbushur me aroma agrumesh dhe biskotash me një kafshatë të butë

Kapaciteti: 500Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Birre Ghost Ship Adnams 500Ml”

Your email address will not be published.