Bioglan Stat-Guard 30 Kapsula

L2,999.00

In stock

Compare
SKU: 5060216560489 Categories: , Tag:

Description

Bioglan Stat-Guard është formuluar me forcë të lartë CoQ10 (bashkë-enzimë Q10) plus Zink, Vitaminë E & B1, për të ndihmuar në mbështetjen e shëndetit të zemrës dhe metabolizmin e energjisë

CoQ10: Çdo kapsulë Stat-Guard përmban 100mg CoQ10 për të ndihmuar në mbrojtjen e marrjes suaj ushqyese.

Vitamina E: është një antioksidant shumë i fuqishëm që kontribuon në mbrojtjen e ADN-së dhe proteinave brenda qelizave  nga dëmtimi oksidativ nga radikalet e lira. Konsiderohet të jetë antioksiduesi më i rëndësishëm i tretshëm në yndyrë për trupin.

Zinku: kontribuon në mbrojtjen e qelizave. Si një mineral antioksidant, ai luan një rol të rëndësishëm në ndihmën e antioksidantëve të tjerë për të mbrojtur qelizat nga stresi oksidativ. Zinku kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe metabolizmin që jep energji.

Vitamina B1: (Thiamin) kontribuon në funksionimin normal të zemrës dhe metabolizmin që jep energji

Permban: 30Kapsula

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bioglan Stat-Guard 30 Kapsula”

Your email address will not be published.