Bibiron per Femije Closer to Nature Anytime Orthodontic Tomme Tippee 0-6Muaj 2Cp

L1,000.00

In stock

Compare
SKU: 5010415333544 Category:

Description

Nënat e dinë se nuk ka asgjë më të mrekullueshme sesa një fëmijë i qetë, kështu që Tommee Tippee ka krijuar një gamë të re të soother që miratohen nga foshnjat. 

Qetësues me stilin tradicional të mburojës që përmban dizajne ideal për foshnje të porsalindura dhe përdorim të përditshëm

Forma ortodontike simetrike e krijuar për të mbështetur zhvillimin natyror oral Qeska qetësuese e kthyeshme, bëjeni më të lehtë për foshnjat që të fusin në mënyrë korrekte 

Perdoret per femije nga 0-6 muaj

Permban 2 cope

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bibiron per Femije Closer to Nature Anytime Orthodontic Tomme Tippee 0-6Muaj 2Cp”

Your email address will not be published.